Category Archives: Uncategorized

Kouluviestikarnevaalit hyvässä säässä

Palosaaren Urheiluseuran ja Vaasan Vasaman järjestämät paikalliset kouluviestikarnevaalit kisattiin tänään Kaarlenkentällä yli kolmenkymmenen joukkueen voimin miellyttävässä syyskelissä. Ohjelmassa olivat tällä kertaa pelkät sukkulaviestit. Kiitokset kaikille talkoolaisille onnistuneen tapahtuman mahdollistamisesta!

Vuosikokous poikkeusoloissa

PUS:n vuosikokous saatiin 18.4. pidetyksi turvavälejä ja maskeja hyödyntämällä. Koronakurimuksesta toivotaan päästävän eroon vuoden mittaan, jotta myös urheilutoiminta ja varainhankinta voisivat palata normaalitilaan. Johtokunnan jäsenmäärä kasvoi yhdellä, kun Emmi Backman ja Marko Jokela korvasivat Riitta Hautamäen.

Seuran vuosikokous 18.4.2021

PUS:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Palosaaren järjestötalolla su 18.4. klo 17.30. Maskin käyttö suotavaa.

Ryhmien tilanteesta

Urheilutoimintamme on kaikilta osin käynnissä, mutta vallitsevan tautitilanteen vuoksi joudumme tekemään rajoitustoimenpiteitä. Eri lajien yhteyshenkilöt pystyvät kertomaan tarkemmin kulloinkin sovellettavista säännöistä.

Yleisurheilun hallikausi käyntiin

Pariin kertaan siirretty yleisurheilun hallikauden aloitus tapahtui viime viikolla. Sunnuntain vuoron ajaksi on vaihtunut klo 12.00–13.30.

Kaupungin liikuntasalit kiinni

Covid-19-tilanteen vuoksi Vaasan kaupunki sulkee sisäliikuntatilansa uimahallia lukuun ottamatta 13.-31.10.2020.

Harjoitusvuoroja tauolle

Vaasan kaupungin vahvaa suositusta noudattaen jäävät jalkapallon, liikuntaleikkikoulun ja yleisurheilun harjoitukset välittömästi tauolle.

Kesäkausi on polkaistu käyntiin

Jalkapallon, yleisurheilun ja liikuntaleikkikoulun harjoitukset ovat päässeet hyvään vauhtiin ulkoilmassa. Hetken päästä alkavat myös ottelut ja kilpailut.

Rajoitukset jatkuvat 13.5. asti

Vaasassa sisäliikuntapaikat pysyvät suljettuina ainakin 13.5. asti. Myöskään Kaarlen kenttää ei avata. Muut ulkoliikuntapaikat (esimerkiksi pallokentät) ovat toistaiseksi auki, mutta niissäkin sallittua on vain omaehtoinen harjoittelu yksin tai pienissä ryhmissä. Näin ollen PUS ei järjestä tänä aikana ryhmäliikuntaa.

Sisäliikunta tauolla 13.4. asti

Vaasan kaupungin kaikki sisäliikuntatilat ovat hallituksen linjauksen mukaisesti suljettuina 13.4. asti.